Kirjoitukset

13 syyskuun, 2022
Tämä kuva sai minut miettimään, miksi emme aina uskalla tai halua paljastaa ajatuksiamme ja tunteitamme. Aina ei ole helppoa sanoa mitä oikeasti haluaa. Silloin emme ole sitä mitä oikeasti olemme, jos emme voi olla rehellisiä toisillemme ja itsellemme. Ymmärrän, että joskus on helpompi olla piilossa oman roolin sisällä turvassa. Oman itsensä paljastaminen voi olla pelottavaa. Siihen sisältyy epävarmuutta, miten muut vastaanottavat sinut sellaisena kun olet. Voiko paljastumisen pelko olla myös sitä, että muut näkevät minut sellaisena kuin oikeasti olen? Vai onko vaikeampaa olla rehellinen itselleen? Se voi johtaa tarpeeseen tehdä muutoksia omassa elämässään.
13 syyskuun, 2022
Miten puhut itsellesi vaikeina hetkinä? Moititko usein itseäsi? Haluaisitko olla itsesi paras ystävä? Olosi helpottuu kun muutut itsesi ystäväksi. Itsemyötätunto on puhumista itselleeen yhtä kauniisti kuin puhuisin parhaalle ystävälleni, josta välitän. Omia taitoja ja hyviä asioita on vaikea huomata ja niistä nauttia, jos jatkuvasti soimaa itseään. Kun huomaa toimivansa siten, on hyvä miettiä onko se totta? Vaadinko itseltäni liikaa? On hyvä oppia huomaamaan ja tunnistamaan omia tunteita ja toiveita sekä sitä miten kohtelet itseäsi. Se helpottaa omaa oloa, kun pystyy olemaan itselleen ystävällinen.
13 syyskuun, 2022
Sankaruutta ovat paitsi suuret ja valtavat onnistumiset myös pienet mitättömältä vaikuttavat ja arkiset teot. MIten selviän arjesta, kiireestä, väsymyksestä, taloudellisista huolista, sairaudesta. Se mikä toisille on helppoa ja itsestäänselvää, voi toisen elämäntilanteessa olla ylipääsemättömältä tuntuvaa ja sen voittaminen on todellinen onnistuminen. Jokainen meistä on oman elämänsä sankari, myös ilman maailmanmestaruutta tai suuria taloudellisia menestystarinoita. Sankarin suurin haaste ja voitto on oman itsensä voittaminen päivittäin. Elämä on jatkuvaa muutosta tilanteesta ja tunteesta toiseen. Omat pieneltä vaikuttavat onnistumiset arjessa, ovat arvostamisen arvoisia. Millainen on Sinun sankaritarinasi?
Lataa lisää, odota hetki

Aikaisemmat kirjoitukset

13 syyskuun, 2022
4 elokuun, 2022
4 elokuun, 2022
4 elokuun, 2022
5 heinäkuun, 2022
5 heinäkuun, 2022

Ratkaisukeskeiseen terapiaan et tarvitse lähetettä tai lääkärissä käyntiä. Tule juttelemaan kuin isosiskolle tai ystävälle!

Terapeutti Anne Kallio

Tarjoamani palvelut

Sinulle

Lyhytterapiaa

Pareille

Lyhytterapiaa

Työelämä ja

Hyvinvointivalmennus