Kirjoitukset

2 toukokuun, 2023
Sitä, että voimme tehdä ja valita niitä asioita mitkä ovat meille tärkeitä. Asioita jotka tuottavat meille iloa ja mielekkyyttä elämässä.  Onni on kiitollisuutta, tavallisia arkisia asioita, hyviä hetkiä ja niiden asioiden huomaamista, mitkä ovat hyvin.  Onni ei ole riippuvainen materiasta tai rahasta. Se on mielentila, positiivista ajattelua, hetkistä nauttimista, läsnäoloa.
2 toukokuun, 2023
Aurinkoa, lämpöä, juhannusta, lomaa, mökkeilyä, ystävien tapaamista, konsertteja, grillaamista, matkailua, kesäjuhlia, harrastuksia, uimista, kuntoilua luonnossa? Kesään latautuu joskus paljon paineita; on niin paljon asioita joita ei ehdi tai voi tehdä talvella ja niitä on kivempi tehdä kesällä. Entä jos vain otan rennosti päivän kerrallaan, ilman koko kesän kattavaa ohjelmaa?  Mitä sinä suunnittelet kesäsääsi? Mikä sinua rentouttaa? Mistä nautit kesässä eniten? 
2 toukokuun, 2023
Minulle kevät on rakkain vuodenaika, sen voiman, valon ja kauneuden vuoksi.  Kevät on minulle juuri se vuodenaika, milloin kaikki herää talven jälkeen virkistymään. Aurinko valaisee pitempään, lumet sulaa, kasvit paljastuvat lumen alta.  Vähitellen alkaa vihreys voittaa valkoisen maiseman. Kaikille keväästä ei tule samanlainen fiilis. Kevät voi toisinaan väsyttää, alentaa mielialaa ja aiheuttaa jopa ärtymystä.  Siihen liikunta ja omista tuntemuksista puhuminen on hyvä apukeino. Keväällä luonnossa liikkumiseen tulee myös enemmän mahdollisuuksia. Oloa jo usein helpottaa jos uskaltaa kertoa omista tuntemuksistaan ystävälle tai muille läheisille ihmisille. Tai varata ajan terapeutille.
Lataa lisää, odota hetki

Aikaisemmat kirjoitukset

Ratkaisukeskeiseen terapiaan et tarvitse lähetettä tai lääkärissä käyntiä. Tule juttelemaan kuin isosiskolle tai ystävälle!

Anne Kallio - terapeutti

Tarjoamani palvelut

Sinulle

Lyhytterapiaa

Pareille

Lyhytterapiaa

Työelämä ja

Hyvinvointivalmennus