Terapia palvelut

Ahdistus ja mieliala

Eikö mikään oikein huvita? Tunnetko itsesi alakuloiseksi tai jopa masentuneeksi?

Ehkä sairastuit, avioero on edessä, jäit työttömäksi, menetit jonkun läheisen, jouduit kokemaan jotakin järkyttävää tai pienet asiat kasautuvat isoksi murheeksi. Tilanne ei ole lainkaan niin toivoton kuin ensin tuntuu.

Tule helposti juttelemaan!

Lyhytterapiaa yksilölle

Ehkä sairastuit, avioero on edessä, jäit työttömäksi, menetit jonkun läheisen, jouduit kokemaan jotakin järkyttävää tai pienet asiat kasautuvat isoksi murheeksi. Tilanne ei ole lainkaan niin toivoton kuin äkkipäätä tuntuu.

Yksilöterapia / ohjaus

45 min. 75€

60 min. 95€

Annen kanssa kävelylle!

Lyhytterapia sopii kaikille, jotka haluavat pitää hyvää huolta jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan

Kävelyterapia

60 min. 95€

Lyhytterapiaa pareille

Pariterapiaan tullaan aina kumppanin kanssa yhdessä. Kannattaa tulla keskustelemaan parisuhteen kriiseistä ja solmukohdista. Pariterapiasta saa työkaluja ristiriitojen rakentavaan ratkaisemiseen ja läheisyyden parantamiseen. Pariterapia on ennaltaehkäisevää suhteen hoitamista ja terapiassa pari saa suhdetta syventäviä tehtäviä arjen tueksi.

Pariterapia

60 min. 95€

TEAMS

Työnantaja!

Kutsu KALLION HUOLISTOPPI yritykseesi!

Stressaantuneen ihmisen on vaikea keskittyä ja monesti huolet
vapaa-ajalta seuraavat myös työpäivään.

Työelämä on yhä vaativampaa ja me ihmiset olemme erilaisia: Kaikki eivät suoriudu hyvin paineen alla. Muutokset voidaan kokea uhkaavina ja pelottavina.

Kutsu HR-tiimisi tueksi KALLION HUOLISTOPPI ja tarjoa työntekijöillesi mahdollisuus keventää mieltään ja löytää itse ratkaisu toivottuun muutokseen.

Huolistoppi

120€ / h

Tutustu terapeutti Anne Kallioon