Blogi

Julkaistu 24/01/2024

Viesti sinulle arjesta

Useissa kohtaamisissa olen huomannut, että hyvä arki on yhtä monivivahteinen kuin joulu. Se ei ole vain onnellisia hetkiä vaan myös niitä hetkiä, jolloin kohtaamme haasteita ja vastoinkäymisiä.

Jokaisella on oma tapansa löytää tasapaino ja ilo arjessaan, ja se riippuu niin monista tekijöistä – persoonallisuudesta, elämäntilanteesta, terveydestä ja niin edelleen.

Haluaisin kysyä sinulta, mitä hyvä arki merkitsee sinulle? Onko se rauhallista hetkeä kirjan parissa, läheisten seuraa vai jotain aivan muuta? Kuinka voimme yhdessä löytää ne pienet ilon hetket ja vahvistaa niitä arjen keskellä?

Voisimmeko pohtia myös niitä hetkiä, jotka tuovat haasteita arkeesi? Onko niissä mahdollisuus oppia ja kasvaa? Miten voimme yhdessä työstää niitä ja löytää voimavaroja niiden kohtaamiseen?

Lopuksi, haluan kannustaa sinua olemaan tietoinen omista tunteistasi ja tarpeistasi arjen keskellä. Hyvä arki on myös itsensä kuuntelemista ja kohtaamista. Voimme yhdessä avata näitä kysymyksiä ja etsiä keinoja, jotka tukevat hyvinvointiasi päivittäin.

Toivotan sinulle voimaa ja rohkeutta nähdä hyvän arjen monimuotoisuus ja löytää omat ainutlaatuiset voimavarasi siinä.

Terapeutti Anne Kallio

Tule helposti juttelemaan!

Tutustu terapeutti Anne Kallioon

Tarjoamani palvelut

Sinulle

Lyhytterapiaa

Pareille

Lyhytterapiaa

Työelämä ja

Hyvinvointivalmennus